VIP-dag Exclusief 'Groen zijn èn meer gasten aantrekken'

Ja, ik wil graag een één-op-één VIP-dag Exclusief 'Groen zijn èn meer gasten' ontvangen, die helemaal voor mij en mijn bedrijf persoonlijk en op maat gemaakt is en die mij helpt verder te groeien in mijn duurzaamheidsambities en meer en tevredener klanten aan te trekken.

Jij en jouw park, camping of hotel hebben allang stappen gezet, je bent al Green Key gecertificeerd, maar het kan zijn dat je tegen het volgende aanloopt:
  • Je bent Goud gecertificeerd; hoe blijf je voldoen aan de criteria? of: ik wil een wel eens een klankbord hebben hoe ik er echt voorsta!
  • Hoe kan ik mijn locatie opwaarderen tot Zilver of Goud?
  • Ik heb het Green Key bordje hangen bij de ingang, maar hoe kan ik mijn gasten nu echt laten zien wat we allemaal doen? Hoe kan ik daar in mijn PR en marketing uiting aan geven?
  • Wie kan mijn medewerkers trainen zodat ze enthousiast raken en duurzaam kunnen handelen?

Wil jij exclusief één-op-één gecoacht of getraind worden, of jouw medewerkers? Dan komen we langs op locatie en zijn we een dag lang intensief met elkaar aan de slag. Je krijgt in korte tijd veel informatie, klankbord, ideeën en een plan. Èn het geeft je een energieboost, wat je direct in de actiemodus zet.

Let op: het aantal VIP-plekken is beperkt! De komende 4 weken hebben we nog 3 van de 4 VIP-dagen beschikbaar. Reserveer jouw plek voor een VIP-dag hieronder!

Deze aanbieding is uniek. We willen echt - het is zelfs onze missie - dat iedere accommodatie, van vakantiepark, hotel tot buitensportlocatie, duurzame groei gaat doormaken en meer en tevredener gasten gaat aantrekken.

Daarom hebben we het volgende aanbod voor je:
 
We zien er naar uit je online te ontmoeten en met je samen te werken. We wensen je heel veel succes om samen met ons jouw locatie of event verder te verduurzamen en meer en tevredener klanten aan te trekken! Vul hieronder je gegevens in!

Erwin Meijboom                                            Ana Pinedo
trainer /coach                                             adviseur duurzaamheid
'jouw verder helpen met je ambities'               'goed imago en meer klantbeleving' 

Elias Consulting 
Creating Value for Life

*Na aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging. Na betaling van € 1997,- excl. BTW nemen we persoonlijk contact op voor een afspraak.
* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp