1-op-1 Impact Strategie coachsessie

Starten met ondernemen? Wil je de impact van je bedrijf of organisatie vergroten en denk je dat wij je daarbij kunnen helpen?

Vul dan je gegevens hieronder in en wij nemen vandaag contact met je op.

Je krijgt dan een 1-op-1 Strategie coachgesprek mij persoonlijk. Dit doen we via de telefoon, Skype of eventueel op locatie.

Tijdens het gesprek wordt duidelijk waar jij nu staat, waar je naar toe wilt, welke stappen je moet zetten om daar te komen en hoe wij jou kunnen helpen.

"Jarenlange ervaring heeft mij geleerd dat de impact van jezelf of je bedrijf vergroten te maken heeft met Passie, Productiviteit en je Product. Heb je een visie voor je bedrijf, weet je hoe je schaal kunt maken en ken je de uniekheid van je product of dienst en ken je je eigen kwaliteiten? In de coaching gaan we daar verder op in." 

Dit gesprek is gratis, is er een match en kunnen wij jou verder helpen, dan geven we je een goed beeld van het vervolgtraject.

We werken met kleine groepen of individueel om maximaal aandacht aan jouw coachtraject te kunnen besteden. Zodat jij kunt groeien en je over een jaar jouw doelen hebt bereikt en echt impact hebt gemaakt!

We houden je op de hoogte van relevante informatie die je verder kan helpen.

Vul hieronder je gegevens in en we nemen direct contact met je op!


Erwin Meijboom
Coach/trainer
* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp